РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА

За да направите поръчка от Kailani Nature – натурална козметика – boutiquekailani.com е необходимо, но не задължително да се регистрирате в сайта. Въведете име, парола, актуален адрес за доставка и телефон за контакт. Редактиране на предоставените данни може да се направи по всяко време чрез опцията в меню „Моят акаунт“. Ако вече сте регистрирани, моля влезте с име и парола в меню „Моят акаунт“. В случай на пазаруване без регистрация е необходимо при всяка поръчка да се предоставят лични данни за контакт и адрес за доставка.

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. Офертите съдържат описание на продукта и цена. Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Всички цени на сайта www.boutiquekailani.com са в български лева с включен ДДС.
Цената за доставка се калкулира допълнително както следва:

  • за поръчка на стойност под 50.00 лв., цената за доставка на територията на България е 4,00 лв.
  • за поръчка на стойност над 50.00 лв. цената за доставка на територията на България е БЕЗПЛАТНА и се осъществява до най-близкия за Вас офис на Еконт или до посочен от Вас адрес.

ПЛАЩАНЕ

Можете да платите, закупените от Вас артикули по следния начин:

  • наложен платеж: в брой на куриера

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка, в срок не по-късно от 3 работни дни от изтичане на срока по чл. 14, ал. 4. от ЗЗП.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще получите e-mail с потвърждение за поръчката, както и e-mail, когато тя бъде изпратена.
Срокът за доставка на поръчката е от 1 до 3 работни дни.