Името, символизиращо творческата сила, безкрайността и висотата.

Главни съставки на нашата козметика са две любими на всички неща :
  • Кокосовото масло, което има антибактериални и противовирусни свойства
  • Какаовото масло, което допринася за хидратирането на кожата и е отличен източник на антиоксиданти

Създадохме „Кайлани“ от любов към природата, естественото и истинското, подбрахме най-висококачествените продукти и с много въображение направихме нашата уникална по рода си, изцяло натурална козметика – специално за Вас, защото знаем, че красотата идва отвътре.

Стремим се да направим живота Ви по-цветен. За това нашите продукти са изработени ръчно от нас – с много внимание и любов. Държим на качеството и на всеки детайл, за да може да получите най-доброто от природата и да останете в хармония с нея. Продуктите ни не са тествани върху животни и са екологично чисти.

Вярваме, че можем да Ви помогнем да се събуждате с усмивка, като внесем малка промяна в ежедневието Ви с нашите лични рецепти и много любов.

Поради забързания начин на живот, често не остава време човек да избере най-доброто за себе си. Ние се различаваме от масовите производители и знаем, че всеки има нужда от специална грижа за своята кожа. За това Ви предоставяме нашата гама козметични продукти и обещаваме, че ще останете доволни от даровете на природата!